SPOED?

Wij staan voor je klaar
­čô▒ 06-818 092 41 / karelr@chefcentraal.nl
­čô▒ 06-558 954 67 / nielsc@chefcentraal.nl

Bestel via Rekki

Snel en eenvoudig bestellen

Vernieuwende
horecagroothandel gespecialiseerd in
lokale en duurzame
producten

Smaakmakers

Een originele variatie, een verrassende draai, of gewoon een hele goede uitvoering van een bekend idee. Bijzondere smaken maken een gerecht en een bezoek extra memorabel!

Van de Koe

Een weide vol (on)kruiden trekt insecten aan, en die zorgen ervoor dat vogels als de grutto er kunnen broeden. Dat natuurlijke beeld bracht Roel en Martijn op het idee van onkruidenboter. Zuivel kan anders: van Nederlandse bodem, 100% natuurlijk, van melkveehouders die boeren met oog voor de natuur. Met aandacht voor de natuur, en een eerlijke prijs voor de boer.

Oh Na Mi Kimchi

Alex is Koreaan. Op basis van de lessen van zijn moeder en negentien jaar horeca-ervaring heeft hij perfecte Kimchi-recepten ontwikkeld.

jus de veau

Joost en Paul zijn twee gepassioneerde Amsterdamse chefs die na uitgebreid experimenteren de perfecte Jus de Veau hebben ontwikkeld.

The Chocolatemakers

Rodney en Enver willen mensen laten zien hoe ├ęchte chocola gemaakt wordt, van boon tot reep. In hun eigen fabriek in Amsterdam doen ze alles zelf. Ze zijn het enige Nederlandse chocoladebedrijf dat elke schakel in de keten zelf in de hand heeft. Hierdoor kunnen ze alles zo duurzaam mogelijk doen.

Chef Centraal

Fantastisch dat duurzaam ook spannend kan zijn.
NIELS EN KAREL HEBBEN ME GEïNSPIREERD.
IK KAN NIET WACHTEN TOT DE NIEUWE borrelKAART.
NAAM CHEF - RESTAURANT, AMSTERDAM