Vlees
Vlees van vrolijke varkens die een goed leven hebben gehad, maar ook plantaardige alternatieven die ons met innovatie voorbereiden op een duurzame toekomst
BUMI
Het Amsterdamse BUMI -aarde in het Indonesisch- is een eetbare ode aan al het moois dat uit de bodem groeit. Met hun tempeh op basis van de lupineboon, die volop in Europa wordt geteeld, dragen ze bij aan een eiwitrijker, plantaardig voedselaanbod en zijn ze een duurzaam alternatief voor de sojaboon die vaak onder twijfelachtige omstandigheden van ver moet komen. De waanzinnige pulled seitan op basis van tarwe vormt het sluitstuk van een assortiment plantaardige producten die zowel lekker, voedzaam als makkelijk te bereiden zijn.
TEMPEH VAN LUPINEBONEN
INDONESISCHE LEKKERNIJ UIT AMSTERDAM
De toekomst van “vlees”
Vegan gehaktballen
Vegan burgers
Plantaardige burgers
Future Farm
Gewapend met een passie voor innovatie en geloof in een duurzame toekomst bewijst Future Farm dat een bewust dieet en fantastische smaak samen fluitend door het leven kunnen. Met hun revolutionaire en volledig plantaardige hamburgers, worsten en gehakt serveert Future Farm de toekomst, vandaag.
Tindle
TiNDLE is een sappige, plantaardige kip die overheerlijke smaak, textuur en veelzijdigheid biedt. TiNDLE is gemaakt zonder dieren en met een fractie van land, water en energie die wordt gebruikt om vlees van vogels te produceren. TiNDLE brengt mensen samen voor een verbluffende smaakervaring die ook de planeet ten goede komt.
Vegan Kip
Plantaardige kip
Origineel Japans recept
Seitan Wrap
Seitan Saté
Joey en Sherilyn
Wheat Pray Love
Joey en Sherilyn van Wheat Pray Love zijn Amsterdamse seitan makers. Seitan is een vleesvervanger gemaakt van tarwe die al honderden jaren in Japan op traditionele wijze wordt bereid en in Nederland aan een flinke en terechte opmars bezig is. De fantastische structuur en de capaciteit om smaken op te nemen, maken het een fantastisch product om mee te werken, en vooral, om te eten.
De Krekerij
De Krekerij gelooft in een wereld met een future proof voedselsysteem, waar lekker eten en gezondheid voor iedereen samenkomt. Eetbare insecten, zoals krekels en sprinkhanen bieden een perfecte oplossing voor de wereldwijde zoektocht naar duurzame eiwitbronnen om de groeiende bevolking te voeden. Bij het kweken van deze dieren wordt maar heel weinig water, land en voer gebruikt. Hierdoor heeft het een lage impact op het milieu. Ook zitten ze van nature bomvol met vitamines en mineralen, zoals ijzer, calcium en vitamine B12.