Patisserie & Deserts
Patisserie, ijs en chocolade van binnen de ring. Nou ja, bijna dan.
Art Of Ice
Michiel Fokker en Esmee Pater van The Art Of Ice maken van hun ijs ware kunststukjes. Met een achtergrond in de top van de horeca, een focus op verse ingrediënten en secuur uitgekiende smaakcombinaties maken ze een exclusief product zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Niet voor niets kiezen een flink aantal (sterren)restaurants inmiddels voor de luxe ijsvariaties van The Art Of Ice.
Excentrieke smaken
Vakkundig bereid
Smaken op maat
Vers en romig
Breed smakenpallet
Perfect Scroppino ijs
Ijscuypje
Ijs zoals alleen Ijscuypje het maakt: vers, creamy en boordevol passie. De lange rijen die zich in de zomer langs hun filialen vormen zijn een bekend gezicht voor elke Amsterdammer, en hun gerenommeerde status is vrij simpel te verklaren met een geweldig product dat jong en oud steeds opnieuw in extase brengt.
Chocolatemakers
Rodney en Enver van Chocolatemakers willen mensen laten zien hoe échte chocola gemaakt wordt, van boon tot reep. In hun Amsterdamse fabriek doen ze alles zelf, en de liefhebbers zijn het enige Nederlandse chocoladebedrijf dat elke schakel in de keten zelf in de hand heeft. Dat maakt hun chocola niet alleen erg lekker en duurzaam, ze kunnen ook garanderen dat hun boeren naar behoren worden betaald, en dat is precies waar andere chocolademakers tekortschieten.
Eerlijke prijs voor de boer
Krachtige chocolade
Per zeilschip de oceaan over!
Breed assortiment couvertures
Rodney & Enver
Iced Cinnamon Rolls!
Vegan Poppy Lime Loafs
Vette Vegan Brownies
Vegan cheesecake cupcakes
Dikke Lepel
De handgemaakte taarten, loaves en cupcakes van bakkerij Dikke Lepel zijn altijd vers, handgemaakt van natuurlijke ingrediënten en verstoken van kunstmatige toevoegingen. Wat je ook van Dikke Lepel eet, van hun passie en vakmanschap krijg je steevast een glimlach op de wangen.
Farm Brothers
Farm Brothers Teyler en Herman maken niet alleen heerlijke koekjes, ze veranderen er ook nog eens -letterlijk- de planeet mee. Voor ieder verkocht pak zetten ze namelijk een stuk uitgebluste landbouwgrond in Flevoland, ter grootte van precies 1 koekje, om in een ecologische variant. Een betere reden voor een extra koekje vonden we niet eerder. Speciaal voor de horeca is hun paradepaardje met chocolade en zeezout nu beschikbaar als koffiekoekje.
Onweerstaanbare choco-koekjes
Biologische koffiekoekjes
Ambachtelijk ijs op een stokkie
Gemaakt met vers fruit
Te gekke smaken!
Ijsbaart
Waarom een kunstmatig fabrieksijsje eten als je ook voor puur & ambachtelijk kunt gaan? Levi, Tijn en Stefan van IJsbaart maken fris en fruitig, zacht en romig ijs op een stokje én voor desserts. Met de productie in eigen huis en de gezonde drang om met fruit en specerijen te experimenteren serveert IJsbaart ijs dat je niet eerder hebt geproefd.