Brood
Van Amsterdams mooiste zuurdesem tot tosti’s van gered brood; hier vind je de lekkerste broodproducten van de stad
loof
Bij bakkerij Loof kun je terecht voor zuurdesembrood dat z’n weerga niet kent. Brood met een hoge hydratatie, oftewel meer vocht. Dit zorgt voor een langere houdbaarheidsduur, waarin de smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen. Het graan dat gebruikt wordt is biologisch en komt uit Frankrijk, maar de bakkers werken ook met spelt van eigen bodem. Het toegewijde bakkersteam, zorgt dag in, dag uit voor brood van de allerhoogste kwaliteit; en dat vinden wij buitengewoon lovenswaardig!
Puur Desembrood
oog voor detail
Manchego Paddestoel
Tosti Kimchi
Benjamin
De Tweede Jeugd
Iedere dag belanden er honderdduizend broden in de prullenbak, vaak nog geen dag oud. Eeuwig zonde als je het de mannen van Tweede Jeugd vraagt. Als voormalig chefs weten ze als geen ander hoe je creatief kunt zijn met ingrediënten, en daarom maken ze nu niet alleen de duurzaamste maar vooral de lekkerste Supertosti’s en Crostini’s van gered brood. Met wild zwijn-, linzenstoof- en dubble cheese tosti’s is het predikaat ‘super’ misschien wel een understatement.
Jordy's Bakery
Jordy’s Bakery staat voor een kwalitatief goed product waar niet mee is gerotzooid en dat vooral erg lekker smaakt. De broden zijn te beschrijven als mooie en voedzame broden die ambachtelijk worden bereidt met pure ingrediënten.
Natuurlijke Broden
Ambachtelijk gemaakt
Oven-vers
Chef Guto
Pao de queijo
Veel variatie mogelijk
Witte Tortilla’s
Guto's pao de queijo
De legendarische chef Guto uit Brazilië is voor de liefde naar Nederland gekomen en heeft zich hier toegelegd op het produceren van pao de queijo. Dit in Brazilië populaire tussendoortje wordt hier in Nieuw Velzen gemaakt van glutenvrije tapioca meel en Gouda kaas. Het is een heerlijke hartige snack voor bij de koffie of zalig voor op de borrelplank.
komali
De laatste jaren heeft de Mexicaanse cuisine een onmiskenbaar grote vlucht genomen.Waar we het vroeger nog veelal moesten doen met smakeloze wraps of nacho’s doordrenkt van guacamole, is nu ook de verfijnde Mexicaanse keuken niet meer weg te denken uit de horeca.
De tortillas van Komali spelen hier dankbaar op in; de tortilla’s worden gemaakt met 100% Mexicaanse mais, zijn vegan, glutenvrij én GMO vrij. Kortom, tortilla’s zoals je in het moederland geserveerd krijgt.
échte tortillas
viva mexico
mais is nice
kraakverse croissants
haute cuisine
35 jaar traditie
bridor
Voor de ideale (afbak)croissant moet je toch echt in Frankrijk zijn. Onze ambachtelijke croissants komen van Bridor, het in Bretagne gevestigde bedrijf dat in 1988 werd opgericht door Louis Le Duff. De croissants worden op duurzame wijze geproduceerd en smaken exact zoals in Frankrijk; luchtig en met een heerlijke bite.