SPOED?

Wij staan voor je klaar
📱 06-818 092 41 / karelr@chefcentraal.nl
📱 06-558 954 67 / nielsc@chefcentraal.nl

Bestel via Rekki

Snel en eenvoudig bestellen

Vernieuwende
horecagroothandel
gespecialiseerd in
lokale en duurzame
producten

Circulair

Eenderde van al het geproduceerde voedsel wordt weggegooid. Zonde! Steeds meer producenten hebben oog voor dit probleem, en wat blijkt? Natuurlijk kun je ook van gered voedsel prachtige producten maken.

De Tweede jeugd

De chefs van de Tweede Jeugd vinden het zonde dat er zoveel mooi onverkocht brood wordt weggegooid. Zij maken daarom niet alleen de duurzaamste, maar vooral de lekkerste Supertosti's die je maar kunt krijgen.

Oma's soep

Max en Robert strijden tegen eenzaamheid door samen met thuiswonende ouderen soep te maken en zo sociale contactmomenten te organiseren. De soep wordt voornamelijk gemaakt van groente van Marqt die niet mooi in de schappen ligt, maar goed eetbaar is.

Potverdorie!

Potverdorie! maakt jam en chutney met 70% fruit en groente. Er verdwijnt onnodig veel goed voedsel. Potverdorie! Betaalt zijn Nederlandse telers een faire prijs voor het deel van de oogst dat qua uiterlijk minder 'perfect is' - er is immers met dezelfde aandacht en inzet aan gewerkt. Minder verspild smaakt beter!

The Ketchup project

40% van de tomatenoogst in Kenia wordt weggegooid. Dat is zonde! The Ketchup Project maakt er samen met de boeren heerlijke ketchup van.

De keuken van het
ongewenste dier

De Keuken van het Ongewenste Dier heeft uitgesproken ideeën over de wijze waarop veel vlees geproduceerd wordt, en op welke dieren als voedsel aanvaard worden en welke niet. Daarom brengen ze producten zoals gerookte ganzenborst, bitterballen van gans, zwanenbouten en Nederlandse rivierkreeften.

Chef Centraal

Fantastisch dat duurzaam ook spannend kan zijn.
NIELS EN KAREL HEBBEN ME GEïNSPIREERD.
IK KAN NIET WACHTEN TOT DE NIEUWE borrelKAART.
NAAM CHEF - RESTAURANT, AMSTERDAM