SPOED?

Wij staan voor je klaar
📱 06-818 092 41 / karelr@chefcentraal.nl
📱 06-558 954 67 / nielsc@chefcentraal.nl

Bestel via Rekki

Snel een eenvoudig bestellen

Vernieuwende
horecagroothandel
gespecialiseerd in
lokale en duurzame
producten

best basics

Sommige producten heeft elke keuken nodig. Je kunt ze natuurlijk zelf maken, maar dat kost veel tijd. Wij hebben de beste lokale producenten voor je gevonden, dus bestel je basics hier!

Bisq

BBisq Seafood is een smakelijke ode aan onze rijke Noordzee. Bisq maakt heerlijke, eigentijdse producten van seafood uit de Noordzee. Duurzaam en verantwoord, met respect voor natuur en mens.


the art of ice

Michiel Fokker en zijn partner Esmée Pater realiseren met hun bedrijf The Art of Ice exclusieve ijsproducten. Michiel verdiende zijn strepen in de culinaire wereld als souschef in sterrenrestaurant 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. The Art of Ice heeft geen voorraad, alles is vers. Er is een grote keus aan zowel traditionele als unieke smaken, die The Art of Ice samen met u kan bedenken en ontwikkelen. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen zijn daarbij taboe.

Slow Smokers

Slow Smokers is ontstaan uit liefde voor vlees en de ambachtelijke bereiding ervan. Ze hebben het geduldige proces van roken, pekelen en marineren tot een ambacht verheven. Als deskundigen en liefhebbers van de barbecue, met ervaring als chef, bieden ze de knowhow en ervaring om je altijd van gerookt vlees te voorzien. Zonder dat het tijd kost.


Spruit

Tussen het bouwen van zandkastelen door moet natuurlijk ook goed gegeten worden. Daarom heeft Spruit gezonde vers bereide baby- en peutermaaltijden op de kaart staan. Papa en mama hoeven dus niet meer te slepen met potjes. Seizoensgebonden maaltijden voor de kleintjes die tegelijk met de lunch of het diner geserveerd kunnen worden

Chef Centraal

Fantastisch dat duurzaam ook spannend kan zijn.
NIELS EN KAREL HEBBEN ME GEïNSPIREERD.
IK KAN NIET WACHTEN TOT DE NIEUWE borrelKAART.
NAAM CHEF - RESTAURANT, AMSTERDAM